Skip to main content

Zhvillimi Praktik i Aplikacioneve të Bazuara në Web


ODK

Rreth ketij kursi

Fokusi kryesor i këtij kursi do të jetë drejt teknologjive Front End, kryesisht HTML, CSS, Bootstrap dhe Javascript.

Ndër të tjera, ky kurs do të ju mundësojë të planifikoni dhe implementoni një aplikacion bazik, të mësoni trendet e fundit në zhvillimin e web aplikacioneve dhe të mësoni të ndjekni metoda të punës të cilat ju lehtësojnë punën në ekip.

Kërkesat për të filluar kursin

Nuk ka kërkesa paraprake!

Instruktorët

Course Staff Image #1

Feride Adili

Biography of instructor/staff member #1

Frequently Asked Questions

Çfarë shfletuesi duhet të përdorim!

Platforma Open edX punonë mirë me versionet e fundit të Chrome, Edge, Firefox, Internet Explorer ose Safari.

See our list of supported browsers for the most up-to-date information.

Question #2

.

Enroll